Salih Uçan resmen Beşiktaş'ta

Düzenleyen:
Salih Uçan resmen Beşiktaş'ta

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Alanyaspor ile sözleşmesi biten Salih Uçan’ı kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Beşiktaş, Alanyaspor'dan transfer ettiği Salih Uçan'ı sosyal medyadan duyurdu. Transferin açıklanmasının ardından Uçan, "Merhaba Beşiktaş, ben Salih Uçan. Tüylerimin diken diken olduğu yerdeyim." diye bir paylaşımda bulundu.

2+1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI
​Beşiktaş
, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında, orta saha futbolcusu Salih Uçan'ı renklerine bağladı. Aytemiz Alanyaspor ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından kendisi ve menajeri Ömer Uzun ile masaya oturup her konuda anlaşma sağlayan siyah beyazlılar, 27 yaşındaki futbolcu ile 2+1 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. Bonservisi elinde bulunan Salih Uçan’a da yılda 7 milyon liradan 2+1 için toplamda 21 milyon lira ücret ödenecek.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
Beşiktaş kulübü Salih Uçan'ın sağlık kontrolünden geçirildiğini de aktardı. Kontrollerde detaylı kan tetkikleri yapılan Salih'in; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildiği belirtildi. Salih Uçan'ın sağlık kontrollerinin, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerle tamamlandığı bildirildi.

Salih Uçan, Alanyaspor formasıyla oynadığı 40 resmi karşılaşmada 3 gol atıp, 7 asist yapmıştı.



Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...