Saldırıya uğrayan Galatasaray mağazasına inceleme

/ Kaynak: DHA
Saldırıya uğrayan Galatasaray mağazasına inceleme

SPOR Haberleri  / DHA

Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki GS Store mağazasına Fenerbahçeli taraftarların yapmış olduğu saldırı sonrası inceleme başlatıldı.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları sırasında dün gece Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki GS Store saldırıya uğradı. Mağazanın kapalı olan kepenklerini kırıp içeri giren bazı kişiler ürünleri dışarı çıkartıp ateşe verdi. Saldırganlar mağazanın içindeki ve dışındaki güvenlik kameralarını kırarken, yanda bulunan dükkanların da güvenlik kameralarının yönünü değiştirdi.Bugün mağazanın çalışanları içeride temizlik yaparken, zararın hesaplanması çalışmaları devam ediyor. Olayı duyan çok sayıda Galatasaray taraftarı mağazaya geldi. Yoldan geçen birçok vatandaşın da mağazanın ve önünde yakılmış malzemelerin fotoğraflarını çektikleri görüldü. Olay yerine gelen bir Galatasaray taraftarı da, "Bu şampiyonluk değil, kutlamada değil, bu çok büyük bir zarar. Ben buraya şu manzarayı görmek için geldim" dedi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...