Saldırının sebebi saat

Saldırının sebebi saat

SPOR Haberleri

Arsenal forması giyen gurbetçi oyuncumuz Mesut Özil ile takım arkadaşı Sead Kolasinac’a önceki gün Londra’da yapılan saldırının detayları ortaya çıkıyor. Tüm dünyanın konuştuğu o olayın sebebi ve ayrıntıları...

Sead Kolasinac yeni bir saat alıyor ve bunu öğrenen maskeli iki saldırgan çalmak için harekete geçiyor. Boşnak futbolcuyu bir süre takip ediyorlar. Bu esnada Mesut Özil ve eşi, Kolasinac’tan bir paket almak için evinin önüne geliyor. Saldırganlar tam bu noktada harekete geçiyor. Maskeli ve bıçaklı iki kişi, hem Mesut Özil’e hem de Sead Kolasinac’a saldırıyor. Kolasinac, bıçaklı hırsızlara çıplak elle karşı koyuyor.

Motosikletle takip
O sırada Mesut Özil de araçta bulunan eşi Amine’yi korumak için aracı çalıştırıyor ve az ilerledikten sonra Kolasinac’ı da aracına alıyor. Özil, 10 dakika mesafede bulunan bir Türk restoranına doğru hareket ediyor. Takibi fark eden iki futbolcu, restoranı arayarak durumu haber veriyor ve birazdan orada olacaklarını söylüyor. Özil’in aracının restoranın gelmesiyle çalışanlar, saldırganları geri püskürtüyor. O sırada futbolcu Kolasinac’ın da saldırganlara karşı koyduğu kamera görüntülerine yansıyor. Saldırganların korkudan kaçmasının hemen ardından polisler olay yerine geliyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...