Saldırı sonrası Beşiktaş'ta deprem: Ailesi Türkiye'yi terk etti!

Düzenleyen:
Saldırı sonrası Beşiktaş'ta deprem: Ailesi Türkiye'yi terk etti!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Adriano'nun son olarak Reina'da gerçekleşen terör saldırısı sonrası Türkiye'den ayrılmaya karar verdiği ve ailesini İspanya'ya gönderdiği ileri sürüldü.

Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan transfer ettiği ve çıktığı 22 maçta gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Adriano ile ilgili Siyah-Beyazlı taraftarları üzecek bir iddia ortaya atıldı.

Barcelona'ya olan yakınlığıyla bilinen İspanyol gazetesi Mundo Deportivo, Brezilyalı yıldızın son olarak Reina'da gerçekleşen terör olayının ardından, Türkiye'den ayrılmaya karar verdiğini öne sürdü.

Saldırı sonrası Beşiktaş'ta deprem: Ailesi Türkiye'yi terk etti!

"AİLESİ DE KENDİ DE RAHATSIZ"

Haberde, Adriano'nun Beşiktaş'ta oynamaktan memnun olduğu, ancak üst üste yaşanan terör olayları sonrası yıldız oyuncu ve ailesinin bu durumdan rahatsızlık duyduğu ifade edildi.

Adriano'nun hali hazırda ailesini Barselona'ya gönderdiği ve teklif gelmesi halinde bu transfer döneminde takımdan ayrılabileceği belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...