Sakat golcü için servet ödeyecek!

Sakat golcü için servet ödeyecek!

SPOR Haberleri

Manchester City'nin forvet adayları arasına sakatlığı nedeniyle 1 sezondur forma giyemeyen Jay Rodriguez'in de olduğu iddia edildi.

Premier League'de bu sezon beklentileri karşılamaktan çok uzak olan Manchester City, transferde gözünü Southmapton'ın golcü oyuncusu Jay Rodriguez'e dikti.

İngiliz basını Manchester City'nin gelecek sezon Sergio Agüero'nun yanına kaliteli bir isim aradığını ve en büyük adaylardan birinin Jay Rodriguez olduğunu iddia etti. Manchester City'nin bu transfer için Southampton'a 20 milyon poundluk bir teklif yapması bekleniyor.

2016 yılına kadar Southampton ile sözleşmesi bulunan Jay Rodriguez, bu sezon sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. 25 yaşındaki golcü geçtiğimiz yıl Manchester City ile oynanan karşılaşmada talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Ada'da, Manchester City'nin bir sezon boyunca hiç forma giymemiş bir oyuncuya 20 milyon pound ödeyip ödemeyeceği büyük merak konusu olmayı sürdürüyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...