Sakaryaspor, liderliğini korumak istiyor

/ Kaynak: AA
Sakaryaspor, liderliğini korumak istiyor

SPOR Haberleri  / AA

3. Lig'de ilk iki haftayı lider kapatan Sakaryaspor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Düzyurtspor'u da mağlup ederek liderliğini korumayı hedefliyor.

Spor Toto 3. Lig'de ilk iki haftayı lider kapatan Sakaryaspor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Düzyurtspor'u da mağlup ederek liderliğini korumayı hedefliyor. nbsp;Türk futboluna birçok önemli futbolcuyu kazandıran ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle son iki sezonda bir alt kümeye düşen yeşil-siyahlı ekip, uzun bir aranın ardından puan cetvelinde lider konumda bulunuyor. nbsp;Ligin ilk haftasında sahasında Elazığ Belediyespor'u 7-0, geçen hafta da Balçova Belediyespor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek 6 puanla liderliğe yükselen Sakarya temsilcisi, Pazar günü sahasında en yakın rakibi Düzyurtspor'u konuk edecek. Sakaryaspor, bu maçı da kazanarak rakipleriyle arasındaki puan farkını artırarak liderliğini korumayı hedefliyor. nbsp;Yeşil-siyahlı ekipte, Düzyurtspor karşılaşması öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...