Şaka mısınız siz!

Şaka mısınız siz!

SPOR Haberleri

Brezilya'nın Flamengo takımının, Fernandao'yu Fenerbahçe'den resmen istediği ortaya çıktı. Sarı-lacivertliler oralı bile olmazken, pazarlıklar daha başlamadan bitti

Fenerbahçe'nin iki forvetinden biri olan Jose Fernandao'ya ülkesinden sürpriz bir teklif geldiği belirlendi. Haberi Brezilya'da yayın yapan Correio 24 Horas gazetesi verdi. Gazete, teklifi Flamengo kulübünün yaptığını ancak sarı-lacivertli kulübün bunu ciddiye almadığını yazarak, pazarlıkların daha başlamadan bittiğini belirtti. 

Doğduğu şehrin takımı 
Fernand ao'nun doğup büyüdüğü, sokaklarında satıcılık yaptığı Rio şehrinin takımında oynamak istediğini iletmesine rağmen Türk ekibinin "Şaka mı yapıyorsunuz!" diyerek pazarlık rakamı bile vermediği ifade edildi. Gazete, Flamengo'nun bunun üzerine farklı arayışlara gittiğini iletti. BU sezon 10'u lig, 6'sı Avrupa, 2'si kupada olmak üzere toplam 33 maçta 18 gol atan Fernandao, Fenerbahçe'nin en skorer ve üçüncü bir forvetinin olmaması nedeniyle en vazgeçilmez isimlerinden biri.

'Fener'de mutsuz mu acaba?"
Correio 24 Horas gazetesi, sarı-lacivertli takımda kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiren Fernandao'nun Flamengo'nun teklifine olumlu yanıt verdiğini yazdı. Sambacının ayrılmaya sıcak bakması, "Acaba Fenerbahçe'de mutsuz mu?" sorusunu gündeme getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...