Sahtekar krizi

Düzenleyen:
Sahtekar krizi

SPOR Haberleri

Kizer olayıyla ilgili sarı-kırmızılı kulübe ‘Sahtekarlık yaptılar’ diyen Yıldırım'a G.Saray'ın cevabı da sert oldu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gaziantepspor maçının ardından G.Saray'ı hedef alan çok sert ithamlarda bulundu. Önce maçın hakemine değinen ve "Fenerbahçe iyi oynamadı. Sebebi de Hasan Ali'nin atılması. Aynı hakem geçen sene Bayburt'ta oynadığımız maçta, bize atılan tekmeleri görmemişti" diyen Yıldırım, "Hasan Ali'nin pozisyonu kırmızı kart değil. Hasan Ali dokunmuyor. Üstelik Gökhan Gönül de yetişiyor. Markovic'e tokat atılıyor, bir şey verilmiyor. Caner'in son dakikada rakibine yaptığı hareket penaltı! Hakem hem bize, hem de Gaziantepspor'a yanlış kararlar verdi" sözlerini kullandı. Yıldırım, "Türkiye'de standartlar aynı uygulanmıyor. İkinci devre burası yangın yerine döner. Hiçbir takımın hakkı yenmesin" uyarısı yaparken, "Bülent Yıldırım Beşiktaş maçında koşamıyordu. Maçlara vermesinler böyle hakemleri" şeklinde konuştu. 
Yenilir yutulur gibi değil
Yıldırım'ın bu sözlerinden sonra G.Saray'la potada yaşanan Kizer krizi ile ilgili konuşmaları basın mensuplarını şoke etti. Başkan, "Harun Erdenay için Fenerbahçeli deniliyor. Turgay Demirel de Galatasaraylıydı. Oyuncunun Avrupa lisansı alabilmesi için Avrupa’da milli olması lazım. Bu oyuncu Avrupa’da milli olmuş mu? Hayır. Müracaat etmişler, Bosna’da milli yapacağız demişler, orda da mili olmamış. Gitmişler federasyondan rica etmişler, alt taraftaki insanlardan. Onları ayarlamışlar. Onlar da lisansı vermişler. Kim bilir ne karşılığı? Siz gidip zorla sahtekarlık yapıyorsunuz bunu da federasyona yüklüyorsunuz" suçlamasında bulundu. 

RESMİ SİTEDEN UTANMAZ SUÇLAMASI

Senin kim olduğunu herkes biliyor
Aziz Yıldırım'ın 'sahtekarlık' suçlamasına Galatasaray'dan cevap gecikmedi. Resmi siteden yayınlanan mesajda, "Şayet biri çıkıp birilerini sahtekârlıkla suçluyorsa “Ben bu durumda olsam sahtekârlık yapardım” diyordur aslında. Fenerbahçe’nin kişiliği ve icraatları kamuoyu tarafından gayet iyi bilinen başkanının söylediklerini de bu kapsamda değerlendiriyoruz. Hatırlarsınız, kısa bir süre önce Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Alex de Souza, "Başkan eğer bize güvenseydi, biz zaten kendi emeğimizle şampiyon olabilirdik. Şikeye bulaşıp, biz futbolcuları ve Fenerbahçe'yi lekelemesine gerek yoktu" demişti. Alex’in bu beyanatının karşılığını veremeyen ve asla veremeyecek olan, bir de çıkıp hiç utanmadan Galatasaray’ı sahtekârlıkla itham eden birine “Sen kimsin” desek hafif kalır. “Senin kim olduğunu herkes biliyor” demek ise gayet yeterli olur" ifadelerine yer verildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...