Sahaya atlayan taraftarın Fernandes'e saldırması son damla oldu

Sahaya atlayan taraftarın Fernandes'e saldırması son damla oldu

SPOR Haberleri

Sahaya atlayan taraftarın Fernandes'e saldırması bardağı taşıran son damla oldu. Porketkizli yıldız Türkiye'de artık oynamak istemediğini dile getirdi.

Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan maçın 80. dakikasında sahaya dalan taraftar Manuel Fernandes'e tekme tokat saldırdı.Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan maçın 80. dakikasında bir taraftar sahaya girerek Manuel Fernandes'e saldırdı.Kasımpaşa tribünlerinden sahaya atlayan bir taraftar Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes'e saldırdı.Bir anda sahaya atlayan taraftar Fernandes'e tekme tokat girişti. Portekizli oyuncu yerde kalınca Beşiktaş'ın iki oyuncusu Almedia ve Motta, sahaya giren taraftara vurdu.Fernandes'e saldıran taraftarı tekmeleyen Almeida ve Motta, hakem Barış Şimşek tarafından karşılaşmanın 81. dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kaldı.Aynı olay geçen yıl da oldu! Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada bir taraftarın sahaya girerek Manuel Fernandes'e saldırması Türkiye'nin gündemine oturdu.Ligin 15. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yaşananlara aslında pek de yabancı değiliz. Geçen yıl da ligin 27. haftasında Kasımpaşa ile Bursaspor arasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada da Bursaspor'un kalecisi Harun Tekin, maç sonrasında Kasımpaşalı taraftar ile saha içerisinde kavga etmişti.Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ın bitiş düdüğünü çalmasıyla beraber sahaya giren bir taraftar, kaleci Harun Tekin'e saldırmış ve bunun üzerine de kaleci Harun da saldıran taraftara tekme-tokat ile karşılık vermişti.Yaşadığı olayın ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Harun'a 4 maç ceza verilmiş ancak Tahkim Kurulu bu cezayı 2 maça indirmişti.Uzun süredir Beşiktaş'ta sıkıntılı günler geçiren ve gidip gitmeyeceği konusu gündemden düşmeyen Portekizli yıldız Fernandes noktayı koydu.Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile karşılaştığı maçta bir taraftarın saldırısına uğrayan Manuel Fernandes, siyah-beyazlı takımda ve Türkiye'de artık oynamak istemediğini dile getirdi. Karşılaşmada taraftarın kendisine saldırmasının ardından yedek kulübesine doğru gelen ve oyundan çıkmak istediğini belirten Portekizli yıldız, teknik direktör Slaven Bilic'in talimatı üzerine oyuna yeniden döndü ama takımdan ayrılma kararı aldı.Sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Manuel Fernandes'in bu olay üzerine maçın ardından yöneticilere artık siyah-beyazlı takımda ve Türkiye'de oynamak istediğini söyledi.Ayrıca maçın ikinci yarısında siyah-beyazlı taraftarların bir bölümü tarafından ıslıklanan Fernandes'in karşılaşmanın ardından üzgün olduğu ve takım otobüsüne binmeden stadı terketti.Beşiktaş yönetici Deniz Atalay konuyla ilgili olarak, "Böyle bir şey yapmıştır, olabilir ama bu olayın sıcaklığıyla gerçekleşmiştir. Fernandes'in sakin olması lazım. Birkaç gün geçsin daha net yorum yapabiliriz" diye konuştu. nbsp;
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...