'Sadece 2 şampiyonamız kaldı'

'Sadece 2 şampiyonamız kaldı'

SPOR Haberleri

Hollanda'ya mağlup olarak Dünya Kupası'na katılma şansını kaybeden Millilerimizden Arda Turan maç sonu açıklamalarda bulundu.

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu son maçında Hollanda'ya 2-0 mağlup olarak play-off umudunu kaybeden A Milli Takımımızda büyük bir üzüntü hakimdi. Karşılaşmanın ardından mikrofonlara konuşmakta güçlük çeken Arda Turan, büyük maçları oynamayı öğrenmeleri gerektiğini söyledi. Hollanda'nın erken gol bulmasının tüm dengeleri alt üst ettiğine vurgu yapan Arda, A Öncelikle bu tarz durumlardan sonra konuşmak çok zor. Maça gol yiyerek başladık, bu durum çok zor gerçekten. Hollanda çok iyi bir takım ve sürekli pas yapmaya çalışıyorlar. Bu durum ister istemez karşısındaki rakipleri de yoruyor. Takım savunma sorunlar yaşadık ama en azından kaybedeceksek de böyle kaybedelim. Son 3 maçta gerçekten iyi bir reaksiyon gösterdik. Takım olarak maçtan önceki reaksiyonumuz çok iyiydi ama bu coşkumuzu demek ki sahaya yansıtamadık." dedi. Takım olarak büyük maçları oynamayı öğrenmeleri gerektiğini ifade eden Arda, "Fransa'yı İngiltere'yi Hollanda'yı yenemezsek bu işler olmaz, tecrübe kazanıyorsunuz ama bu tecrübeler acı oluyor. Öğreneceğiz, öğreniyoruz artık yavaş yavaş. Bu jenerasyonun katılabileceği bir Dünya Kupası kaldı ve bir de önümüzdeki bir de Avrupa Şampiyonası var. Artık ona hazırlanacağız. Fatih hocaya da buradan çok teşekkür ediyorum. Hem ona hem de bizi destekleyen halkımıza bayram hediyesi vermek isterdik ama olmadı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...