Sabri'den Sneijder açıklaması

Sabri'den Sneijder açıklaması

SPOR Haberleri

Sabri Sarıoğlu GS TV'ye açıklamalarda bulunud

Sabri Sarıoğlu, Selçuk İnan'la aralarında sorun olduğu iddialarına tepki gösterdi. GS TV'ye konuşan tecrübeli futbolcu şunları söyledi: "O pozisyonda iki seçeneğim vardı. Topu Selçuk veya Sneijder'e atma şansım vardı. Ben Sneijder'i tercih ettim. Ben isme göre pas atmamazlık yapmam. Sonrasında top geldi gol oldu. Herkes hata yapabilir. Abartı üstüne abartı. Hala lideriz ve takım arkadaşlarımızla kenetlendik. Takımda kimsenin kimseyle sorunu yok. Biz Selçuk'la 14-15 yaşından beri tanışırız. Takım halinde kenetlenmiş durumdayız. Şampiyonluğa baş koyduk." Sabri, derbide boşta duran Selçuk'a pas atmadığı için eleştirilmiş ve kaptırılan topta Kuyt, Sabri'nin geri dönmemesini fırsat bilip golü atmıştı. nbsp;


Semih Kaya yine yok
Derbide riske edilmeyen Semih Kaya'nın Başakşehir maçıyla ilk 11'e dönmesi planlanıyordu. Ancak dün tatsız bir gelişme yaşandı ve sağ adalesi zorlanan genç stoper idmanı yarım bıraktı. Cumartesi günü oynanacak kritik macta Hakan Balta'nın da yokluğunda Chedjou'nun yanında Koray Günter'in oynaması bekleniyor. Ancak maçta herhangi bir aksilik yaşanması durumda Hamza hocanın elinde alternatif kalmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...