Sabri Sarıoğlu gerçeği!

Sabri Sarıoğlu gerçeği!

SPOR Haberleri

Sabri Sarıoğlu, Süper Lig'de sadece 16 maçta görev almasına rağmen yaptığı 5 asistle Türkiye'nin önemli beklerini solda sıfır bıraktı!

Galatasaray alt yapısından yetişen, bazen yetersiz diye kadro dışı bırakılan, futbol oteriterleri tarafından sürekli eleştirilen ancak taraftarın her zaman sevgilisi olan Sabri Sarıoğlu, bu olumsuzluklara sahadaki performansıyla cevap veriyor...Sezon başında kadro dışı kalan daha sonra Prandelli gönderildikten sonra affedilen Sabri Sarıoğlu son haftalarda eleştiri oklarının hedefindeydi. Sadece sahada ortaya koyduğu futbol değil Sabri'nin eşine altığı 1 milyon TL değerindemi otomobil bile gündeme gelmiş ve eleştirilmişti.Taraftarın hem sevdiği hem de çok kızdığı Sabri namı-diğer Sabri Reis hocasının görev verdiği her maçta elinden gelenin en iyisini yaptı. Sabri'nin bu azmi, istatistiklere de olumlu birşekilde yansıdı. Yaptığı ortalar bazen eleştirilse de Sabri, yaptığı 5 asistle takımına puanlar kazandırdı ve Türkiye'nin önemli sol beklerini asist sayısında geçti.Sabri Sarıoğlu, Süper Lig'de sadece 16 maçta görev almasına rağmen yaptığı 5 asistle Türkiye'nin önemli beklerini solda sıfır bıraktı!..


İşte Sabri'nin solda sıfır bıraktığı önemli bekler...


Galatasaraylı Tarık Çamdal (Bu sezon 23 maçta hiç bir skora etki edemedi.)


Kasımpaşalı Veysel Sarı (5 lig maçında 1 asist) Fenerbahçeli Gökhan Gönül (24 lig maçında 3 asist)


Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş (20 lig maçında 1 asist) n Sabri Sarıoğlu 16 lig maçı 5 asist.


Kaynak: nbsp;Takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...