Sabri Sarıoğlu: Başkana inanmıyorum

Sabri Sarıoğlu: Başkana inanmıyorum
SPOR Haberleri

Aysal, Sabri Sarıoğlu'nun takımdan gönderilmesi kararıyla ilgili "Onu kadro dışı bırakan Prandelli, Mancini'den raporunu almıştır" ifadesini kullanmıştı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Sabri Sarıoğlu'nun takımdan gönderilmesi kararıyla ilgili "Onu kadro dışı bırakan Prandelli, Mancini'den raporunu almıştır" ifadesini kullanmıştı. Sarı-kırmızılı oyuncunun yakın çevresine, "Mancini'nin böyle bir şey söyleyeceğine ihtimal vermiyorum. Böyle bir şey yok, bunu çok iyi biliyorum" şeklinde bir demeç verdiği belirtildi.
Şükrü Ergün: Şimdi onlar düşünsün
Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Ünal Aysal'ın kararıyla ilgili olarak başkanın özellikle camia içinden rencide edici davranışlara muhatap olduğunu savundu. Ergün, "Başkanın bu kararı almasına neden olan etkenleri ortaya çıkaran Galatasaraylıların, şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri lazım" diye konuştu.
Onu omuzlarda taşıyacağız
G.Saray Yönetim Kurulu üyesi, Mehmet Karlı "Yeni gelenler de bu bayrağı daha iyi yerlere götüreceklerdir" dedi. Karlı, . "Kendisinin üzerine çok gelindi. nbsp;Galatasaray'a 40 aydır verdiği emeklerden ötürü, onu omuzlarda taşıyacağız. Ben de kendisiyle çalışmaktan onur duydum ve ondan çok şey öğrendim. Böyle değişimler yaşanabilir" dedi.
Hayri Kozak nbsp;Aysal'a sert çıktı
Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak Aysal'a sert çıkarak, "Bugüne kadar neden istifa etmedi de şimdi böyle oldu? Çok tatsız yorumlar yapıyorlar. Aysal'ın istifasında benim etkim yok. Ayrılık kararında 'herhalde' kelimesi var. O yapıdaki insanlar her zaman ince aralıktan bir şey yapabilirler" dedi.
Cimbom Sivas'a karşı 12-3 üstün
Galatasaray ile Sivasspor, Süper Lig'de bugün 19. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 2005-2006 sezonuyla başlayan rekabette geride kalan 18 maçtan 12'sini Galatasaray, 3'ünü Sivasspor kazandı, 3 maç da berabere sonuçlandı. Lig maçlarında Galatasaray'ın 36 golüne, Sivasspor 18 golle cevap verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...