Sabri Reyiz: 'Volkan'la muhatap olmam'

Sabri Reyiz: 'Volkan'la muhatap olmam'

SPOR Haberleri

Galatasaray Kaptanı Sabri Sarıoğlu, Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan'ın kendisinden özür dilememesi halinde onunla muhatap olmayacağını söyledi.

Galatasaray Kaptanı Sabri Sarıoğlu, katıldığı televizyon programında Fenerbahçeli Volkan Demirel ile yaşadığı kavga hakkında açıklamalarda bulundu. Sarıoğlu, Volkan'ın kendisinden özür dilememesi halinde onunla muhatap olmayacağını söyledi. Galatasaray Kaptanı Sabri Sarıoğlu, TRT'de katıldığı Stadyum programında Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile yaşadığı kavga hakkında konuştu. Bir taraftarın sosyal medya üzerinden, "Volkan Demirel'le hala küs müsünüz?" sorusu üzerine açıklama yapan Sabri Sarıoğlu, "Benim Volkan'a bir terbiyesizliğim olmadı. Ancak bana yapılan bir şey var. Allah biliyor ne olduğunu, kendisi de iyi biliyor. O şahıs benden özür dilemedikten sonra ben muhatap olmam" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...