Sabri Galatasaray'da oynamaya devam edecek mi?

Sabri Galatasaray'da oynamaya devam edecek mi?

SPOR Haberleri

Galatasaray'da her hareketi ile sosyal medyada olay olan kaptan Sabri Sarıoğlu'nun takımda kalabilmesi için 11 maçta oynaması yeterli olacak.

Galatasaray'da son haftalardaki performansı ile büyük beğeni toplayan kaptan Sabri Sarıoğlu'nun önümüzdeki yıl da takımda kalabilmesi için 11 maçta oynaması yeterli olacak. Yapılan sözleşme gereği, 2+1 yıllık opsiyonlu mukaveleye imza atan ve kontratının uzaması için bu sezon 'en az 30 resmi maçta oynama' şartı konan 'Sabri Reyiz'in hedefe ulaşabilmesi için geriye 11 maç kaldı. Sabri, gerektiğinde sol bekte görev yapıyor. Bir dönem şans bulamadığı için kırılarak kaptanlığı reddetmesiyle de gündeme gelen ancak son maçlarda bu bandı tekrar geri alan Sabri, Mancini ile birlikte adeta ikinci baharını yaşıyor. Performansıyla İtalyan hocayı bile şaşırtan Sabri, formayı geri verecek gibi gözükmüyor. Kaderini kendi performansıyla çizecek olan emektar yıldızın, 11 maçta daha oynaması durumunda 1 yıllık opsiyon devreye girecek ve 1 milyon 250 bin dolardan sözleşmesi yenilenecek. habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...