Ryan Donk'a tam not!

/ Kaynak: Fanatik
Ryan Donk'a tam not!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Hollandalı futbolcu, Galatasaray'la ilk lig maçına Sivasspor karşısında çıktı.

Ara transferde Kasımpaşa’dan Galatasaray’a transfer olan Ryan Donk, Sarı-Kırmızılı formayı ligde ilk kez dün akşam Sivasspor karşısında giydi. Teknik direktör Mustafa Denizli tarafından ilk 11’de görevlendirilen Hollandalı futbolcu, maç genelinde sergilediği hırslı futbolla dikkat çekti. Türkiye Kupası’ndaki 2 Karşıyaka karşılaşmasında ortaya koyduğu etkili performansını ligde de sürdüren 29 yaşındaki oyuncu; Türk Telekom Arena’da görev yaptığı ön libero hattında başarılı bir görüntü sergiledi. Sivasspor’un hücum organizasyonlarını birçok pozisyonda sonlandıran isim olan Donk, sık sık da ceza sahasına gelerek savunma hattındaki isimlere yardım etti.

Rakip geçmede birinci!
Karşılaşma içinde tam 66 kez topla buluşan Aslan’ın yeni yıldızı, yüzde 79’luk başarılı pas yüzdesi tutturdu. Rakip kaleyi de 1 kez yoklayan Donk, tam 9 kez rakip takım oyuncularıyla girdiği ikili mücadelelerden başarıyla ayrılarak bu alanda takımının en başarılı ismi oldu.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...