RvP’nin adı yeter

Düzenleyen:
RvP’nin adı yeter

SPOR Haberleri

Robin van Persie oynadığı son 9 lig maçında 10 gole katkı yaptı. Günde 5 saat idman yapan F.Bahçe’nin yıldızı bu sezon 138 dakikaya 1 gol, 1 asist sığdırdı

M.EMİN ULUÇ

Herkesin yerden yere vurduğu Robin van Persie’nin lig istatistikleri eleştirileri yalanlar nitelikte. Bu sezon 6 hafta geride kalırken sadece 4 maçta forma şansı bulan Hollandalı süper yıldız toplam 138 dakikalık performansına 1 gol, 1 asist sığdırmayı başardı. Müzmin sakatlığı bir yana iyi olduğu zamanlarda da fiziksel yetersizliği sebebiyle takıma girmekte zorlanan RvP buna rağmen kısa süreli görevlerinde önemli katkılar sağladı. Van Persie’nin asisti Kayseri karşısında 1 puan, attığı gol de Osmanlı deplasmanında berberlik getirdi. Bu sezonun yıldızlarından kabul edilen ve bütün lig maçlarına ilk 11’de çıkarak toplam 472 dakika sahne alan Volkan Şen’in 2 asistlik katkısı göz önünde bulundurulduğunda RvP’ye eleştiriler biraz ağır kaçmış oldu.
Şova çok az kaldı
Kendisi hakkında söylenenlere kulaklarını tıkayan Robin van Persie, asıl patlamayı milli maç arasından sonra yapmayı hedefliyor. Teknik Direktör Dirk Advocaat’ın yakın ilgisiyle moralini yüksek tutan Hollandalı günde 5 saat idman yaparak açık kapatıyor. Takım antrenmanlarından sonra iki saat salonda ağırlık çalışan RvP günü sahada yaptığı şut idmanlarıyla tamamlıyor. Büyük bir hırs ve motivasyonla bilenen RvP “Eksiklerimin farkındayım ve bunları en kısa zamanda gidermek için büyük gayret gösteriyorum. Ama yeteneklerimden kimsenin şüphesi olmasın. Fırsat bulduğumda neler yapabildiğimi gösterdim. Milli aradan sonra bunun çok daha fazlasını sunacağım. İlk 11’deki yerimi bir daha kaybetmemek üzere alacağım” iddiasında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...