RvP'den F.Bahçe itirafı

Düzenleyen:
RvP'den F.Bahçe itirafı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Robin van Persie, Süper Lig'de iki haftada aldıkları 1 puanın kendilerine yakışmadığını söyledi.

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin Persie ilginç bir itirafta bulundu. Tecrübeli futbolcu, teknik direktör değişiminin ardından takımda herkesin moralinin yükseldiğini belirtirken "Ancak mutluluğun yetmediğini, ilk iki haftada gördük. Galibiyet serisi yakalama zamanımız geldi" dedi. Fanatik gazetesinin haberine göre Van Persie, Pereira'nın ayrılıp, Advocaat'ın gelmesiyle sonuçlanan teknik direktör değişiminin tüm takım içerisinde olumlu bir hava oluşturup, moralleri yükselttiğini söyledi.

"BİZE YAKIŞMIYOR"

Tecrübeli oyuncu, "Ancak görüldü ki mutlu olmak, başarı için yetmiyor. Takım olarak lige kötü bir başlangıç yaptık. Bizim gibi kaliteli bir ekibe, iki haftada 1 puan almak hiç yakışmıyor" ifadelerini kullandı.

"TARAFTARI MUTLU ETMELİYİZ"

33 yaşındaki futbolcu, milli aranın ardından yeni bir sayfa açmak için hazır olduklarını söyledi. Van Persie, "Ligde Bursaspor, Avrupa Ligi'nde ise Zorya ile peş peşe iki kritik maç oynayacağız. Artık galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor. Bunu başarırsak, üzdüğümüz taraftarlarımızı da yeniden mutlu etmiş oluruz" diye konuştu.

RvP, milli aranın, kendi performansını yükseltmek açısından da güzel bir fırsat olduğunu sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...