Ruutli 'Kaybedecek bir şeyimiz yok'

Ruutli 'Kaybedecek bir şeyimiz yok'

SPOR Haberleri

Estonya Futbol Takımı Teknik Direktörü Tarmo Ruutli, yarın Türkiye ile yapacakları maç için 'Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok' dedi.

Ruutli, kamp yaptıkları Pirita Top Spa Otel'de düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Türkiye karşısında takım oyunu ile kazanabileceklerini ifade eden nbsp;Ruutli, "İlk maçta şans Türkiye'den taraftaydı. İyi bir oyuncu kadrosuna sahipler. Takım oyunu ortaya koyarak kazanabiliriz. Hiçbir oyuncudan nbsp;çekinmiyoruz. Bizim amacımız güzel bir futbol ortaya koymak. Türkiye'nin üzerinde baskı var, bizim de kaybedecek bir şeyimiz yok. İyi bir oyun sergilemeye nbsp;çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu. Duran topları iyi kullanmaya çalışacaklarını, kendi yarı sahalarında nbsp;pasif olmamaya çalışacaklarını ve iyi oynayıp hücuma çıkmak istediklerini anlatan Ruutli, şöyle konuştu: nbsp; nbsp;"Takımımızda topu ayağında tutabilecek oyuncularımız var. Bunu yapabilirsek oyunda kalabiliriz. Türkiye gibi bir takım karşısında tek bir nbsp;taktiğe bağlı kalarak mücadele edemezsiniz. Kaliteli bir takım olduğumuzu göstermeye çalışacağız. Türkiye'yi yenmek için savunmada da iyi olmamız nbsp;gerekiyor." A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim konusundaki bir soru üzerine, daha önce 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Tarihin'ndeki nbsp;maçta Terim yönetimindeki Türkiye'ye ile 0-0 berabere kaldıklarını hatırlatan Ruutli, "Terim'in takımda yer alması bizim için çok şey değiştirmez ama işimizi nbsp;zorlaştıracaktır" ifadesini kullandı. Terim'in çok başarılı bir teknik adam olduğunu ifade eden Rüütli, meslektaşına milli takımda başarılar diledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...