Ruslardan açıklama, 'Emenike ile Barrios eşit'

Ruslardan açıklama, 'Emenike ile Barrios eşit'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Emmenuel Emenike için, Spartak Moskova'dan eski takım arkadaşı Yura Movsisyan açıklama yaptı.

Fenerbahçe'nin sezon başında Cardozo'dan vazgeçerek bir anda renklerine bağladığı Emmanuel Emenike Rusya'da konuşulmaya devam ediyor. yaşındaki oyuncunun eski takım arkadaşı Yura Movsisyan, yeni transferleri Barrios ile Emenike'yi karşılaştırdı.Emenike ile Barrios'un forvet olarak eşit performans ortaya koyacaklarını belirten Movsisyan, "Emenike kesinlikle daha iyi bitirici, fakat Barrios Avrupa'nın en iyi takımlarından olan Dortmund'da oynadı. Ama genel olarak Emenike'den daha kötü olduğunu düşünmüyorum. Bence eşitler." dedi.Nijeryalı golcü ile iletişimini sürdürdüğünü belirten 26 yaşındaki oyuncu, "Onunla iyi bir ilişkimiz var. İletişimimiz devam ediyor. Araşıyoruz, yazışıyoruz da" diye konuştu.Emenike'nin Spartak Moskova'nın Teknik Direktörü Valery Karpin için bir röportaj da kullandığı "Benim için baba gibiydi" sözleri ile ilgili değerlendirme yapması istenen forvet, "Röportajları okumuyorum, ama gerçekten Karpin ile iyi bir ilişkileri vardı" ifadelerini kullandı.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...