Rugby efsanesi Jerry Collins trafik kazasında öldü

Rugby efsanesi Jerry Collins trafik kazasında öldü

SPOR Haberleri

Yeni Zelandalı eski rugby oyuncusu Jerry Collins (35) ve eşi Alana Madill, bugün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kazada 2 aylık bebekleri Ayla, ağır yaralı olarak kurtuldu. Rugbyde bir efsane olan Collins'in ölümü spor dünyasını yasa boğdu. Ailesiyle birlikte Fransa'ya tatile giden Jerry Collins, aracının kontrolünü kaybetmesinin ardından bir otobüsle çarpıştı. Çarpışma sonrası Collins ve Alana Madill öldü. nbsp;

Kazanın şokunu atlatan otobüs şoförleri ambulans gelmeden Jerry-Alana çiftinin 2 aylık bebeği Ayla'yı enkazın altından çıkarmayı başardı. Montpellier'deki bir hastaneye götürülen bebeğin durumunun ciddi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken görgü tanıklarına göre eski rugby oyuncusunun otomobili kontrol edemediği ve hızla otobüse çarptığı öne sürüldü.
Rugby efsanesi Jerry Collins trafik kazasında öldü
Rugby sporunda bir efsane olan Jerry Collins'in feci ölümü spor dünyasını yasa boğarken, Twitter'da TT (Trends Topic) oldu.
Rugby efsanesi Jerry Collins trafik kazasında öldü

JERRY COLLINS'IN PROFESYONEL KARİYERİ
1999-07 Wellington nbsp;
2008-09 Toulon
2009-11 Ospreys
2011-13 Yamaha Jubilo
Super Rugby
2001-08 Hurricanes
Milli Takım
2001-07 Yeni Zelanda

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...