Rota yeniden Ze Luis

Düzenleyen:
Rota yeniden Ze Luis

SPOR Haberleri

Bir taraftan Kalinic ve Cisse ile dirsek temasında olan siyah-beyazlılar, Porto ile yollarını ayıracak olan Afrikalı oyuncuya yeniden kanca attı

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde PAOK’a elenmesinin en büyük gerekçesi olarak Burak’ın ayrılmasından sonra forvet transferinin yapılmaması olarak gösterilmişti. Lille’e transfer olan tecrübeli golcünün yerine henüz hiçbir oyuncuyla anlaşamayan Beşiktaş yönetimi arayışlarına hız verdi. Alanyaspor forması giyen Papiss Cisse ve Atletico Madrid’in 32 yaşındaki yıldızı Nikola Kalinic ile dirsek temasında olan siyah-beyazlılar, daha önce de gündeme gelen Ze Luis defterini raftan indirdi. 

> Bir yıllığına kiralanacak
Portekiz ekibi Porto’da forma giyen 29 yaşındaki Afrikalı oyuncu gözden çıkarılmış durumda. Portekiz spor gazetesi Abola, Porto’nun iki yeni golcü transferi yapacağını, Ze Luis’in kadroda düşünülmediğini yazdı. Gazete, Ze Luis’i isteyen ekipler içinde Beşiktaş’ın da olduğunu yazarken, Yeşil Burun Adaları pasaportlu oyuncu geçen sezon 10 milyon 750 bin avro karşılığında Spartak Moskova’dan Portoya transfer olmuştu. Beşiktaş oyuncuyu bir yıllığına kiralamak istiyor. 

1 YILLIK İMZA ATACAK
Montero İstanbul’da

∂ Beşiktaş’ın Atletico Madrid'den kiralık olarak kadrosuna katmak için anlaştığı Javi Montero İstanbul’a geldi. Hem sol stoper hem sol bek oynayabilen genç oyuncu sağlık kontrollerinden geçtikten sonra 1 yıllık sözleşme imzalayacak. Montero’ya 775 bin avro ödenecek. 

Kartal’ın rakipi Sivasspor
∂ Beşiktaş, Ümraniye’de yaptığı idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Isınma hareketlerinin ardından oyuncular yarım sahada çift kale maç yaptı. Siyah-beyazlılar The Land of Legends Cup ilk maçında bu akşam 21.00’de Sivasspor ile Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek. 

Millî mesai başladı
UEFA Uluslar Ligi'nde 3 Eylül'de Sivas'ta Macaristan ve 6 Eylül'de deplasmanda Sırbistan'la karşılaşacak A Millî Takım, Riva'da ilk antrenmanını dün akşam yaptı. Fransa’da top koşturan Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı, dün İstanbul'a gelerek kadroya dâhil oldu. Macaristan maçını Portekizli Artur Dias’ın yöneteceği açıklandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...