Rota yeniden Melo'ya çevirildi

Rota yeniden Melo'ya çevirildi

SPOR Haberleri

Transferde önceliği ön libero pozisyonuna veren G.Saray'da Gökhan İnler ve John Obi Mikel'in yüksek maliyetleri sebebiyle Brezilyalı yıldızyeniden ön plana çıktı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, "Transferde önceliğimiz Melo'nun pozisyonu" açıklamasıyla birlikte, sarı-kırmızılı camia yeni sezonda ön liberoda kimin forma giyeceğini merakla beklemeye başladı. Yabancı sınırlaması sebebiyle bu bölgeyi Gökhan İnler'e emanet etmek isteyen sarı-kırmızılılar, oyuncunun yüksek maliyeti sebebiyle sıkıntıya düştü. İtalyan temsilcisi Napoli'nin talep ettiği 12 milyon euroluk bonservis bedelini çok bulan yönetim, kiralık formülünü devreye soktu ancak beklediği olumlu cevabı henüz alamadı. Ayrıca Gökhan İnler'in menajeri Dino Lamberti'nin, "Benitez, Gökhan ile konuştu ve gelecek sezon için ona güvendiğini söyledi" şeklindeki açıklamaları, Galatasaray'ın hayallerini iyice kırdı. Melo'nun yaşının yüksekliğinin yanı sıra sadece transfer sezonu yaklaştığında performansının artmasından rahatsız olan ve bu yüzden Chelsea'de gözden düşen John Obi Mikel'e talip olan yönetim, Nijeryalı orta saha için istenen 12 milyon poundluk bonservis ücreti sebebiyle de sıkıntıya düştü. Bir taraftan Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanıyla ilgili vereceği kararı da nbsp; bekleyen sarı-kırmızılılar, ön libero mevkii için rotayı yeniden Melo'ya çevirmiş durumda. 2 sezondur sezon başı kamplarına katılamayan Brezilyalı oyuncunun transferini bu defa erken bitirmeyi düşünen yönetim, Juventus'la anlaşmasının ardından oyuncuyu 1 Temmuz'da başlayacak sezon açılışına davet etmeyi planlıyor. Galatasaraylı bir grup taraftar, Beşiktaş'ın gelecek sezon maçlarını Türk Telekom Arena'da oynaması için sarı-kırmızılı yönetime çağrıda bulundu. G.Saray Lisesi mezunu ve kongre üyesi 10 kişi, sosyal medyada "Beşiktaş Arena'da oynasın" etkinliği başlattı.
İtalyan basını Real Madrid'den ayrılması gündemde olan Angel Di Maria'nın, yeni sezonda Galatasaray forması giyebileceğini iddia etti. Corriere dello Sport ve Tuttosport'ta yer alan haberlerde, R.Madrid'in yeni teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin planlarında yer almayan Arjantinli oyuncu için G.Saray'ın girişimde bulunduğu ileri sürüldü. Real Madrid'in 25 yaşındaki Angel Di Maria için 20 milyon eurodan düşük teklifleri kabul etmeyeceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...