Roni'nin parası cebinden çıkacak!

Roni'nin parası cebinden çıkacak!

SPOR Haberleri

Ahmet Nur Çebi, 'Ronaldinho Türk futbol tarihinin en büyük projesi olacak. Bu transfer için gerekirse aradaki farkı ben cebimden öderim' dedi.

Ronaldinho'ya Beşiktaş forması giydirmek için Brezilyalı oyuncunun menajeri Roberto Assis'i 1 haftadır yakın markaja alan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, ABD'den dönen Başkan Fikret Orman'la bir toplantı yaparak transfer görüşmelerinin detayını anlattı. Çebi, Brezilyalı yıldızın çok yüksek rakam istediğini düşünen ve bu konuda çekinceleri olan Orman'ı da ikna etti. Taraftarın beklentisini yükselttiklerini söyleyen Ahmet Nur Çebi'nin "Şu anda Ronaldinho ile ilgilenen takımlar arasında en iyi teklifi veren biziz. Olumlu bir cevap vereceklerini düşünüyorum ama bir aksilik olursa aradaki farkı cebimden öder bu transferin sponsoru olurum" şeklinde konuştuğu öğrenildi. nbsp;Yakın çevresiyle yaptığı görüşmede Ronaldinho'ya bir oyuncu transferi şeklinde bakmadığını söyleyen Çebi, "Ronaldinho'yu bir iş projesi gibi düşünmemiz lazım. Dünya futbolunda tek başına bir marka olan Ronaldinho ile Beşiktaş markasını birleştireceğiz. Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusunu alacağız" dediği bildirildi. Ronaldinho sayesinde kulübe ekstra gelir kazandırmayı amaçlayan Çebi, "Ronaldinho transferinin bitmesini sadece bizim taraftarlarımız değil rakiplerimizi destekleyen futbolseverler de izlemek istiyor. nbsp;Beşiktaş maçlarında başka formalı seyirciler görürseniz kimse şaşırmasın. Yeni stadımızda loca ve kombine satışlarını beklenenin üstünde satacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. Bu arada Brezilyalı yıldızın menajeri Roberto Assis, kardeşi Ronaldinho ile Beşiktaş'ın teklifini görüşmek için ülkesine geri döndü. Başkan Fikret Orman'ın ricası üzerine 1 gün daha kalan Brezilyalı menajer, siyah-beyazlı yönetimin teklifi 5.5 milyon euroya çıkarması üzerine İstanbul'dan mutlu ayrıldı. Yıldırım Demirören zamanında futbolcu ödemelerinin sorunlu olduğunu ve Beşiktaş'ın bu dönemde birçok futbolcuyla mahkemelik olduğunu öğrenen Brezilyalı menajer, giderayak yöneticilerden kişisel banka teminatı istedi. Bu teminatı aldığı takdirde 6.5 milyon euroluk teklifinden vazgeçerek Beşiktaş'ın 5.5 milyon euroluk teklifini kabul edecek olan Assis, Ronaldinho'lu Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi kupasını kazanması durumunda 2 milyon euro bonus verilmesini istedi. Hüseyin EROĞUL/TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...