Ronaldo umduğunu bulamadı! Portekizli yıldız hayal kırıklığına uğradı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ronaldo umduğunu bulamadı! Portekizli yıldız hayal kırıklığına uğradı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, sezonu kupa alamadan tamamladı. Büyük umutlarla transfer edilen Portekizli yıldız 3 kulvarda da başarılı olamadı.

Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Al Nassr, Al - Ittifaq ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak şampiyonluk hayallerini gelecek sezona bıraktı.

Lider Al Ittihad, Al Feiha karşısında 3-0 kazanarak puan farkını 5'e çıkarıp, şampiyonluğunu ilan etti.

Ronaldo umduğunu bulamadı! Portekizli yıldız hayal kırıklığına uğradı

RONALDO KUPASIZ KALDI

Bu sezon Ronaldo'yu transfer ederek dikkatleri üzerine çeken Al-Nassr, Suudi Arabistan Kral Kupası, Süper Kupa ve Suudi Arabistan Pro Lig'de hedeflerine ulaşamadan sezonu kupasız bitirdi. Al-Nassr'da 19 resmi maça çıkan Ronaldo, 14 gol kaydetti.

Yeni sezonda da takımda kalması beklelen Ronaldo'nun Newcastle United ile görüşme yaptığı iddia edilmişti. İngiltere Premier Lig'de başarılı bir sezon geçiren Ada ekibi 21 sene sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde etmişti.

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...