Ronaldo Nazario bugün oynasa değeri kaç para olurdu? Efsane futbolcuların bugünkü bonservis bedelleri

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ronaldo Nazario bugün oynasa değeri kaç para olurdu? Efsane futbolcuların bugünkü bonservis bedelleri

SPOR Haberleri

Şimdiye kadar bir futbolcuya ödenen en yüksek bonservis bedeli Brezilyalı yıldız Neymar'a ait. Neymar 2017 yazında Barcelona'dan PSG'ye 222 milyon euroluk serbest kalma bedeli ödenerek transfer edilmişti. Peki Ronaldo Nazario, Maradona, Van Basten ya da Platini gibi isimlerin güncel piyasa değeri kaç para olurdu? Özel bir algoritmayla bu sorunun cevabı arandı.

Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden Ronaldo Nazario bugün oynayasaydı piyasa değeri ne kadar olurdu? Ya da Maradona'yı transfer etmek isteyen bir kulübün kasasından kaç para çıkması gerekirdi.

İngiliz basınında yer alan habere göre, PlayRatings adlı platform ile geçmişteki yıldız isimlerin 2021 yılında transfer olmaları halinde, kaç paraya mal olacakları hesaplandı. Özel bir algoritma sayesinde Diego Armando Maradona, Ronaldo Nazario gibi yıldızların günümüzdeki değerleri araştırıldı.

RONALDO BUGÜN 445 MİLYON EDİYOR

Dünyanın en iyi golcüleri arasında ilk sıralarda gösterilen Brezilyalı Ronaldo, muhteşem bir kariyere sahip olmasına rağmen yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Avrupa futboluna beklenenden erken veda etmek zorunda kaldı.

Inter, 1997 yazında Barcelona'dan 26 milyon euroya transfer ettiği Ronaldo'yu 2021 yılında transfer etseydi, yaklaşık olarak 445 milyon Euro'dan fazla ödeme yapmak zorunda kalacaktı.

MARADONA 355 MİLYON EURO

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından biri olarak gösterilen Diego Armando Maradona da bu algoritmaya dahil edildi.

Napoli, Arjantinli efsaneyi 2021 yılında trasnfer etseydi ödemesi gereken bonservis yaklaşık olarak 355 milyon Euro olacaktı.

Ronaldo Nazario bugün oynasa değeri kaç para olurdu? Efsane futbolcuların bugünkü bonservis bedelleri

İtalyan golcü Christian Vieri

Christian Vieri: Inter (Yaklaşık 345 milyon Euro)

Michel Platini: Juventus (Yaklaşık 345 milyon Euro)

Marco Van Basten: Milan (Yaklaşık 338 milyon Euro)

Gabriel Batistuta: Roma (Yaklaşık 290 milyon Euro)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...