Ronaldo, Mesut Özil'in gönderilmesine çok kızgınım

Ronaldo, Mesut Özil'in gönderilmesine çok kızgınım

SPOR Haberleri

Türk asıllı Mesut Özil'in Real Madrid'den eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo, yıldız orta sahanın Arsenal'e transferine kızgın

Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takım kampında Mesut Özil'in Real Madrid'den Arsenal'e transferi sonrası ülkesinde konuştu. Cristiano; "Mesut Özil'in transferi benim için çok üzücü bir haber oldu. O ön alanda beni en iyi anlayan ve bana en iyi pasları atan oyuncuydu." sözlerini Real Madrid'den takım arkadaşları Pepe ve Coentrao'ya söylediği ifade edildi.
Cristiano Ronaldo, Madrid'in Mesut olmadan güç kaybettiğini dile getirirken; "Oyunda büyük fark oluşturan bir oyuncuydu. Mesut'un gönderilmesine kızgınım" dedi. Cristiano Ronaldo, Real Madrid'de attığı gollerin 27'sini Mesut Özil'den aldı. Bu alanda Ronaldo'ya kariyeri boyunca en çok asisti yapan oyuncu Mesut oldu. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...