Ronaldo için Ferguson devrede

Ronaldo için Ferguson devrede

SPOR Haberleri

Manchester United, Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu geri getirmek için Alex Ferguson'u devreye soktu.

Premier Lig'i bu sezon şampiyon olarak bitiren Manchester United, eski futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek için elinden geleni yapıyor. Manchester ekibi uzun süredir çabaladığı bu transferi gerçekleştirmek için 26 yıllık teknik direktörlük kariyerini bitirme kararı alan Alex Ferguson'u devreye soktu.
Ferguson'un emeklilik kararını açıkladıktan sonra Everton'da görev yapan David Moyes'u takımın başına getiren Manchester United yönetiminin, uzun süredir ısrarcı olduğu Cristiano Ronaldo transferinde, futbolcu ile tecrübeli teknik adamın arasındaki baba-oğul ilişkisinden faydalanmak istediği iddia edildi.
2003 yılında Manchester United kariyerine başlayan Cristiano Ronaldo, 2008-2009 sezonunda 94 milyon avro karşılığında İspanyol devi Real Madrid'e transfer olmuştu.
Öte yandan geçen hafta yapılan seçim ile yeniden Real Madrid Başkanı seçilen Florentino Perez, Portekizli futbolcuyu takımda tutmak için ellerinden geleni yapacaklarını açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...