Romanya'ya sıkıntılı yolculuk

Romanya'ya sıkıntılı yolculuk

SPOR Haberleri

A Milli Takım bugün Romanya'ya gidiyor. Arda, Gökhan Gönül, Burak ve Mustafa Pektemek'in sakatlıkları keyifleri kaçırdı

A Milli Futbol Takımı, Romanya ile yarın oynayacağı ve mutlak kazanması gereken 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu 8. maçı için bugün başkent Bükreş'e gidecek. Millilerde Umut ve Nuri'nin düzelmesi sevindirse de kötü haberler can sıktı. Solunum yollarındaki enfeksiyon nedeniyle takımla beraber çalışamayan Arda Turan ve Gökhan Gönül'ün Romanya maçında oynaması zora girdi. İki oyuncunun durumu maç saatinde netleşecek. Dünkü idmanda ayağında burkulma olan Burak Yılmaz ve sağ dizine darbe alan Mustafa Pektemek de çalışmayı yarıda bıraktı. İkilinin tedavilerine hemen başlandı.


TAKTİK ÇALIŞTILAR
Fatih Terim dün takıma taktik çalışma yaptırdı. Terim antrenmanda sol kanatta Beşiktaş'ın formda oyuncusu Olcay Şahan'a, sağ bekte ise Kayserispor'lu Salih Dursun'a görev verdi.


ZORU BAŞARACAĞIZ
UEFA'nın sitesine konuşan A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, "Kimsenin istemediği bir durumdayız. Ama zoru başarmak hep hedefimiz olmuştur. Önceliğimiz Romanya'yı yenmek. Çok iyi konsantre olduk" sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...