Romalı yıldız Burdisso, Dünya Kupası için takımından ayrılacak

Romalı yıldız Burdisso, Dünya Kupası için takımından ayrılacak

SPOR Haberleri

İtalya'da Roma forması giyen Arjantinli yıldız Nicolas Burdisso, Brezilya'daki Dünya Kupası'nda yer alabilmek için takımından ayrılabileceğini söyledi.

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın formasını giyen Nicolas Burdisso, ara transfer döneminde Roma'dan ayrılabileceğini açıkladı. 2014 Dünya Kupası'nda Brezilya'da olmak istediğini söyleyen Arjantinli yıldız, milli takım kadrosuna girebilmek için Roma'dan ayrılmayı göze aldığını dile getirdi. Corriere dello Sport'a konuşan Burdisso, "Dünya Kupası kadrosuna girebilmek için her şeyi yaparım. Gerekirse Roma'dan ayrılırım. Buna yılbaşından sonra karar vereceğim" ifadelerini kullandı. Yine de Roma şehrini ve kulübünü sevdiğini söyleyen Burdisso, "Ancak Roma kulübü ve şehriyle bütünleşmiş durumdayım. Bu konuda sadece biraz anlayış bekliyorum" şeklinde konuştu. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...