Roma'dan Salih Uçan'a tam not!

Roma'dan Salih Uçan'a tam not!

SPOR Haberleri

Romalılar, Salih Uçan transferine tam not verdi, oyuncunun özelliklerini masaya yatırarak, pozitif ifadeler kullandı

Salih Uçan kendisini Roma'ya bağlayan sözleşmeye imza atarken, transferi başkent ekibinde büyük heyecana sahne oldu. Roma merkezli gazetelerin yanı sıra, İtalyan ekibine yakın internet siteleri de 20 yaşındaki oyuncuyla ilgili haber ve yorumlarla doldu taştı.


La Roma internet sitesi de bir çok site gibi Salih Uçan'ı okuyucularına ve Roma taraftarına tanıtma arayışına girdi. Fenerbahçe'den gelen oyuncunun tekniğine ve futbol bilgisine dikkat çekilirken genç oyuncuya övgü yağdırıldı:


"Hiç yabana atılacak bir transfer değil. Salih topa her dokunduğunda bir şeyler oluyor. Adam eksiltiyor ya da isabetli paslarıyla arkadaşlarını buluyor. Ceza sahası yakınlarında gol tehlikesi oluşturuyor. Salih Uçan, futbol ayaklarında mevcut olan oyunculardan bir tanesi. Roma iyi bir yatırım yaptı. Salih şimdi şampiyonluğa ulaşacağı günü dört gözle beklemeye koyuldu".

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...