Roma'da Mourinho krizi! Takımda kalması tek şarta bağlandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Roma'da Mourinho krizi! Takımda kalması tek şarta bağlandı

SPOR Haberleri

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'yı çalıştıran Jose Mourinho'nun yeni sezonda takımda kalma olasılığının düşük olduğu belirtildi. Portekizli hocanın geleceği Şampiyonlar Ligi'ne göre belli olacak.

Roma ile bu sezon istediği sonuçları alamayan Jose Mourinho için ayrılık iddiaları artmaya başladı. Geçen hafta ligin sonuncusu Cremonese'ye 2-1 yenilerek hayal kırıklığı yaratan Mourinho ve öğrencileri taraftarın tepkisini çekmişti.

İlk 4 sıralamanın dışında kalan Roma, 44 puanla haftayı 5.sırada kapatarak Şampiyonlar Ligi'ne katılım şansını zora soktu.

Roma'da Mourinho krizi! Takımda kalması tek şarta bağlandı

Jose Mourinho

La Gazetta della Sport'ta yer alan haberde, sözleşmesi 2024 yazından bitecek Jose Mourinho'nun takımı Şampiyonlar Ligi'ne taşıyamaması halinde görevine son verileceği belirtildi.

Premier Lig'de Tottenham'dan ayrıldıktan sonra 2021-2022 sezonunun başında Roma'nın başına geçen Mourinho, ilk sezonunda UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluk yaşamıştı.

Öte yandan Mourinho'nun ayrılması durumunda Chelsea ve Real Madrid ile görüşme gerçekleştirebileceği kaydedildi.

İki takımla da daha önce lig şampiyonlukları yaşayan Portekizli hocanın İngiltere'ye dönmeyi düşündüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...