Roller değişiyor: Okan Buruk yeni opsiyonları buldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Roller değişiyor: Okan Buruk yeni opsiyonları buldu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Formasına kavuşan Mertens’in İcardi ile uyumu müthişti. Ndombele kazanıldı. Yorgun Kerem Aktürkoğlu'nun ise on bire dönmesi zorlaştı.

Galatasaray, Alanya’yı farklı mağlup ederken teknik direktör Okan Buruk’un yeni kazanımları söz konusuydu. En önemlisi de 10 numara konusunda Dries Mertens’in formuydu. Belçikalı oyuncu bir gol bir asistle öne çıkıp Kerem Aktürkoğlu arayışını sonlandırdı. Ayrıca Mertens’in Mauro İcardi ile uyumu da dikkati çekti. Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile oynanacak maçta 10 numara belli: Dries Mertens. Buruk, Kerem Aktürkoğlu’na ise yer açmaya çalışacak.

ALTERNATİFLER ARTTI

Kanatta bir başka formda isim ise Wilfried Zaha. Okan Hoca’nın son maçlarda gol atan Zaha’yı kesmesi zor. Kerem Aktürkoğlu Tete’nin yerine diğer kanatta görev alabilir. Orta saha konusunda el güçlendiren diğer olay ise Ndombele’ydi. Devre arasında gönderilmesi gündeme gelen yıldız isim Alanya karşısında göze girdi. Güçlü fiziğiyle dikkati çeken Ndombele de Manchester United maçına on bir başlayabilir. Stoper konusunda ise değişmez Stoperde de Nelsson ve Kaan Ayhan göreve hazır.

100'Ü KİM GÜLDÜRECEK

Galatasaray, resmî maçlarda bir defa daha fileleri havalandırması durumunda 2023 yılındaki 100 gole ulaşacak. Bu yıl 44 maça çıkan ve 99 defa rakip fileleri havalandıran Aslan bir gol daha bulursa dalya diyecek. Bu yıl atılan 99 golün 35'inde İcardi imzası olduğunu hatırlatalım.  

GALATASARAY'IN MANCHESTER TAKTİĞİ

Sarı kırmızılılar Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma durumunu belirleyecek Manchester United maçına kilitlendi. Okan Buruk taktiğini ise ilk dakikadan itibaren önde baskı ve pres üzerine kurdu. Rakibe nefes aldırılmayacak ve gol bulana kadar taraftar desteği ile Manchester United sahasına hapsedilecek.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...