Roger Schmidt, 'Fenerbahçe, kalecisine teşekkür etmeli'

/ Kaynak: AA
Roger Schmidt, 'Fenerbahçe, kalecisine teşekkür etmeli'

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe'nin ön eleme turunda karşılaştığı Redbull Salzburg'un teknik direktörü Roger Schmidt Volkan Demirel'e övgüler yağdırdıç

Red Bull Salzburg Teknik Direktörü Roger Schmidt, Fenerbahçe'ye 3-1 yenilerek UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikleri maçta rakiplerinin tecrübesiyle kazandığını söyledi. Schmidt, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, yakaladıkları çok net gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini vurgulayarak, "Bence biz daha iyi takımdık. Çok net gol fırsatlarımız vardı. Fakat yeterince tecrübeli değildik. Tecrübe galip geldi" dedi. Fiziksel olarak Fenerbahçe'den daha iyi durumda olduklarını kaydeden Schmidt, şöyle devam etti: "Fenerbahçe ilk yarım saatte bize perfomansın, verimliliğin ne olduğunu gösterdi. Topu çabuk kaybetmemizi kendi lehlerine çevirdiler ve 3 gol attılar. Maçta elimizden geleni yaptık, tempoyu artırmaya gayret ettik. 3-1'e rağmen ikinci yarıda kazanma ihtimalimiz olduğunu düşündük. Fakat olmadı. Her iki maçta aşağı yukarı 20 gol fırsatından yararlanamadık. Fenerbahçe'yi kutlarım." Roger Schmidt, maçta önemli kurtarışlar yapan Volkan Demirel'den övgüyle söz ederek, "Fenerbahçe, bu akşam çok çok iyi bir kaleciye sahipti. Volkan bugün tutulamayacak diyebileceğimiz topları tuttu. Fenrebahçe, kalecisine teşekkür etmeli. Biz büyük bir düş kırıklığına uğradık" diye konuştu. Schmidt, düş kırıklığını motivasyona dönüştürerek, UEFA Avrupa Ligi'nin grup aşamasına katılmak ve orada başarılı olmak istediklerini sözlerine ekledi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...