Rodriquez piyangosu!

Düzenleyen:
Rodriquez piyangosu!

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar son yılların en fiyasko transferini elinden kârlı bir şekilde çıkardı. Jose Rodriquez Alman ekibi Mainz’a verildi

BURHAN CAN TERZİ

Transferde Serdar Aziz hamlesiyle atağa kalkan Galatasaray Kulübü, geçen yıl takıma kısıtlı katkı sağlayan Jose Rodriquez'i de Bundesliga ekiplerinden Mainz'a satarak haftayı süper şekilde kapattı. Geçen yıl İspanyol devi Real Madrid'den transfer edilen 22 yaşındaki futbolcu, büyük hayal kırıklığı oluştururken, taraftardan da büyük tepki almış ve "İstenmeyen adam" haline gelmişti. Kadroda büyük revizyon yapmayı amaçlayan sarı-kırmızılı kulüp Bilal, Sercan ve Furkan'ın ardından Jose Rodriquez'i de elinden çıkararak derin bir nefes aldı. 
Yüzde 30’u Real Madrid’e
Geçen yıl Bundesliga'yı 6. sırada bitiren ve önünüzdeki sezonda çıtasını daha da yükseltmek isteyen Mainz yönetimi, takıma büyük fayda sağlayacağı düşünülen İspanyol orta saha için hafta başında Galatasaray'ın kapısını çaldı. Sarı-kırmızılı kulüp adına görüşmeleri Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu yürütürken, Rodriguez için pazarlıklar 2.8 milyon avrodan başladı. 5 gün süren görüşmeler neticesinde taraflar 2.5 milyon avroya el sıkıştı. İki kulübün de resmi açıklamaları yapması beklenirken G.Saray transferden edilen kazancın yüzde 30'unu Real Madrid kulübüne verecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...