Rodriguez ve Burak içeri

Rodriguez ve Burak içeri

SPOR Haberleri

Orta sahanın dinamizmini artırmak isteyen Hamzaoğlu, Real Madrid karşısında göz dolduran yeni transfer Rodriguez'i 11'e monte edecek.

Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Jose Rodriguez rüzgarı esiyor. Eski takımı Real Madrid'e karşı ilk 11'de sahaya çıkan genç oyuncu, etkili performansıyla teknik heyetin gözüne girmeyi başardı. Orta sahada Felipe Melo'nun yokluğunda Selçuk İnan-Bilal Kısa ikilisinin defansif yönden zayıf kaldığını düşünen Hamza Hamzaoğlu idmanlarda Selçuk'un yanında Rodriguez'i denemeye başladı. İspanyol oyuncunun maçında ilk 11'e girmesi, Bilal'in yedek soyunması bekleniyor. nbsp;
Burak'ın omzu iyileşti nbsp;
Omzundaki tedavi olumlu sonuçlanan Burak Yılmaz da takımdaki yerine geri dönecek. Tecrübeli oyuncunun, Olcan Adın'ın yerine pazar günü ilk onbirde sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sivas maçında ilk onbirde şans bulan Olcan bekleneni veremezken, ikinci yarı oyuna dahil olan Burak attığı gol ve mücadelesiyle 2-0'dan maçın kurtarılmasında başrolü oynamıştı.
Taktik çalışma yaptılar ÖTE
yandan sarı-kırmızılılar dün akşam yaptığı idmanla Osmanlıspor mesaisine devam etti. Isınma hareketlerinin ardından teknik ve taktik çalışmaların gerçekleştirildiği antrenmanda oyuncuların hırsı ve isteği teknik heyeti memnun etti.
Sivas'ta vasat kaldılar nbsp;
Bilal Kısa, doksan dakika sahada kaldığı Sivasspor deplasmanında orta sahada vasat bir oyun sergilemişti. Süpriz şekilde ilk onbirde şans bulan Olcan Adın da yine kendisinden beklenenin çok altında bir oyun sergilemiş ve 75. dakikada yerine Lionel Carole'a bırakmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...