Rodriguez: Gruptan çıkarız!

Rodriguez: Gruptan çıkarız!

SPOR Haberleri

Rodriguez, “Devler Ligi'nde tur atlamak bizi mutlu edecek. Taraftarın beklentisi çok yüksek. Takıma çabuk uyum sağladım” dedi.

Galatasaray'ın Real Madrid'den transfer ettiği Jose Rodriguez, İspanyol basınına konuştu. Sarı-kırmızılı futbolcu, “Burası farklı bir dünya, farklı bir kültür. İstanbul'a ilk geldiğimde futbol oynayacağım stadı, tesisleri ve şehri gördüğümde çok heyecanlandım. Çabuk adapte olduğumu söyleyebilirim. Başarılı ve iyi bir hocaya sahibiz. Takım arkadaşlarım ve taraftar mükemmel. Burada insanlar futbola aşık bir şekilde yaşıyor" dedi. Rodriguez, Atletico Madrid, Benfica ve Astana arasından sıyrılacaklarını belirterek, “Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyoruz. Şampiyon bir takım olarak herkesin beklentisi yüksek. Ancak adım adım ilerleyeceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde ilk hedefimiz gruptan çıkmak. Bunu da başaracak güçteyiz” ifadelerini kullandı.
Wenger'i reddetmiş
Jose Rodriguez, Real Madrid altyapısı Castilla'da oynadığı dönemde, Arsene Wenger'in kendisini istediğinin sorulması üzerine, "Belki de genç bir oyuncu için yanında olunacak en iyi isim. Ben de hep merak ettim, Arsenal'e gitseydim nasıl olurdu? Belki iyi, belki de kötü olacaktı. Bunu asla bilemeyeceğiz. O dönem Madrid'den gitmemi gerektirecek hiçbir şey yoktu. Biz de 'Hayır' dedik ve Madrid'de kaldım'' şeklinde konuştu. Galatasaray'ın yeni transferi en çok beğendiği futbolcu için ise “Tabii ki Xabi Alonso. Gençken onun gibi oynayıp, onun gibi müdahalelerde bulunup, onun gibi topa vurmayı denerdim" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...