Rodallega imzayı atıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Rodallega imzayı atıyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Yaşadığı forvet krizi Gümüşhane maçında zirve yapan bordo-mavililer, Akhisar’ın golcüsü ile yaptığı pazarlıklarda mutlu sona ulaştı. Rodallega 2.5 yıllık sözleşmeye imza atacak

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, uzun zamandır temas halinde olduğu Hugo Rodallega ile her konuda anlaşmaya vardı. Başkan Muharrem Usta'nın dün İzmir'e yaptığı çıkarma sonrasında hem Akhisar Belediyespor, hem de Kolombiyalı golcü ile her konuda mutabakata vardı ve oyuncunun menajerine de "İş bitti" haberi gönderildi.

YUMLU ARTI 700 BİN EURO
İmza için Türkiye'ye çağrılan ve biletleri de alınan Rodallega'nın menajerinin yarın İstanbul'a gelmesinin ardından imzalar atılacak. Ardından Rodallega, Pazartesi günü bordo-mavili takımın kampına katılacak. 31 yaşındaki oyuncu ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanacak. Trabzonspor'un Rodallega karşılığında Akhisar'a bonservisi ile birlikte Mustafa Yumlu'nun yanısıra 700 bin Euro ödemesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...