Robin van Persie geri döndü!

Düzenleyen:
Robin van Persie geri döndü!

SPOR Haberleri

Süper Lig'de evinde Medipol Başakşehir'i konuk edecek Fenerbahçe'de sakatlığı geçen Robin van Persie takıma döndü. Hollandalı futbolcunun Başakşehir karşısında ilk 11'de görev alması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'de evinde Medipol Başakşehir'i konuk edecek Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor. Sakatlığı geçen Robin van Persie takıma döndü. Hollandalı futbolcunun Başakşehir karşısında ilk 11'de görev alması bekleniyor. Sakatlığı süren Raul Meireles ise kadroya alınmayacak.

Celtic maçında cezaları nedeniyle görev alamayan Nani ve Simon Kjaer de kadroda olacak. Abdoulaye Ba ve Lazar Markoviç'in kulübeye dönmesi bekleniyor. Kaleyi ise yine Volkan Demirel koruyacak. Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Hasan Ali'nin yerine Caner Erkin ilk 11'de görev alacak.

Sarı lacivertlilerde Josef, Mehmet Topal, Nani, Bruno Alves ve Fernandão sarı kart sınırında bulunuyor.

Medipol Başakşehir'de ise Epureanu'nun sakatlığı sürüyor. Sakatlığı düzelen Emre Belözoğlu ise kadrodaki yerini alacak. Bekir İrtegün ise cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Teknik direktör Abdullah Avcı aradaki 5 puanlık farkı göstererek takımına özgüven aşılıyor.

MUHTEMEL 11'LER
Fenerbahçe:
Volkan, Gökhan, Kjaer, Alves, Caner, Mehmet Topal, Josef, Diego, Alper, Robin van Persie, Nani.
Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur, Yalçın, Mahmut, Alparslan, Emre, Badji, Visca, Mossoro, Doka, Chikallesi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...