Roberto Mancini'nin hamleleri taraftarı çıldırttı

Roberto Mancini'nin hamleleri taraftarı çıldırttı

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Rizespor karşılaşmasının 90. dakikasında yaptığı değişiklikler taraftarı kızdırdı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda kritik 2 puan kaybederken, teknik direktör Roberto Mancini'nin hamleleri de eleştiri topladı.Karşılaşmayı 1-0 önde götürürken Wesley Sneijder'i kenara alarak Sabri Sarıoğlu'nun oyuna süren Mancini, karşılaşmanın son dakikasına kadar kalan oyuncu değişikliklerini kullanmadı.86. dakikada Rizespor'un beraberliği ile 3 puan için değişikliğe ihtiyaç duyan İtalyan hoca, uzatmalara kadar bekledi ve Telles'in yerine Hajrovic'i, Selçuk İnan'ın yerine de Emre Çolak'ı alarak zaman kaybetti.Sarı-kırmızılı taraftarlar bu değişikliklerin uzatma dakikalarında yapılması sonrasında 49 yaşındaki antrenöre büyük tepki gösterirken, tecrübeli antrenör ise maç sonunda kendini savundu.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...