Roberto Mancini şaşırttı

Roberto Mancini şaşırttı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Trabzonspor ile karşı karşıya geldiği mücadelede teknik direktör Roberto Mancini yaptığı bir tercih ile şaşırttı.

İtalyan teknik adam, savunmada geldiği günden bu yana düzenli olarak tercih ettiği Aurelien Chedjou'yu yedek kulübesinde yolladı ve stoperde iki Türk oyuncu Semih Kaya ve Gökhan Zan'ı görevlendirdi. nbsp;
MANCINI 15 MAÇTA ONU SEÇTİ! nbsp;
Galatasaray'a sezon başında transfer olan Kamerunlu defans oyuncusu, Fatih Terim'in bankosu olamazken, Mancini'nin ise vazgeçilmezi olmuştu. nbsp;Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Akhisar Belediyespor mücadelesinde sırtına geçirdiği sarı-kırmızılı formayı, geçen 9 haftada 90 dakika taşıyan Chedjou, Devler Ligi'nde de tüm maçlarda sahada yer alan isim oldu. Mancini sonrası 15 maçta forma giyen tecrübeli isim, Kayserispor karşısında bir de gol attı. nbsp;
Roberto Mancini 28 yaşındaki futbolcuyu sadece yedeklerle çıkmayı tercih ettiği Türkiye Kupası mücadelelerinde tercih etmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...