Roberto Mancini derin bir oh çekti

/ Kaynak: DHA
Roberto Mancini derin bir oh çekti

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Juventus karşısında alınan galibiyet ve tur vizesiyle rahat bir nefes aldı.

Galatasaray'ın Juventus'u Şampiyonlar Ligi'nde kupanın dışında bırakması ülkesi İtalya'da çok etki oluşturdu.İtalyan medyası Mancini'nin bir İtalyan ekibininin elenmesinde büyük pay sahibi olduğu fikrinde birleşirken, sarı kırmızılı teknik patronun Fatih Terim'in gölgesinde kalmadığını da ortaya attı. Özellikle peşpeşe gelen Real Madrid ve Fenerbahçe yenilgileri sonrasında Mancini'ye eliştiriler artarken, Galatasaray taraftarları içinde de "İmparator" sesleri yükselmeye başlamıştı.G.Saray'ın buzlu zeminden Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmesi teknik direktör Mancini'ye olan güveni de artırmış oldu. İtalyan teknik adam da maç sonu yaptığı açıklamada; geçen yıldan daha zor bir gruptan çıktıklarını öne sürerek, bu sezon Fatih Terim'le birlikte alınan 6-1'lik Real Madrid hezimeti sonrasında gruptan çıkmanın büyük iş olduğuna dikkati çekti.Bu arada Mancini'ye yakın olan futbol otoriteleri, İtalyan teknik adamın önümüzdeki sezon kendi oluşturacağı takımla daha da başarılı olacağının altını çizerek, bu sezonun Mancini için uyum ve alışma dönemi olduğuna dikkati çekti.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...