Roberto Carlos Sivasspor ile anlaştı, imzaya geliyor

/ Kaynak: AA
Roberto Carlos Sivasspor ile anlaştı, imzaya geliyor

SPOR Haberleri  / AA

Sivasspor, Roberto Carlos ile prensipte anlaştı. Carlos'un, kırmızı-beyazlı ekiple 3 Haziran'da sözleşme imzalaması bekleniyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, teknik direktörlük teklifinde bulunduğu Brezilyalı Roberto Carlos ile prensipte anlaşmaya vardı. Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, teknik direktör arayışlarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, Rusya Premier Lig takımlarından Anzhi Makhachkala'da sportif direktör olarak görev yapan Carlos ile prensipte anlaşma sağladı.
Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Carlos'un, 2 Haziran Pazar günü akşam saatlerinde uçakla Sivas'a gelmesi bekleniyor. Carlos'un, 3 Haziran Pazartesi günü saat 13.00'te 4 Eylül Stadyumu'nda gerçekleştirilecek törende Sivasspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. nbsp;Sivasspor, Rıza Çalımbay ile yollarının ayrılmasının ardından Roberto Carlos'a teknik direktörlük teklifinde bulunmuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...