Roberco Carlos'un veliahtı Telles mi?

Roberco Carlos'un veliahtı Telles mi?

SPOR Haberleri

Roberto Carlos kendisinin veliahtı olarak gösterilen Galatasaraylı Alex Telles ile ilgili düşüncelerini paylaştı, asıl veliahtını açıkladı.

Galatasaray'dan satın alma opsiyonuyla kiralık olarak İtalya'nın Inter takımına giden Alex Telles, Çizme'de 'Roberto Carlos'un veliahtı' olarak lanse edilmişti. Brezilyalı futbolcuyu daha yakından tanımak isteyen İtalyanlar, genç sol bekin kendisine benzetildiği Carlos'a oyuncu hakkındaki görüşlerini sordu.
 
"Çok çalışırsam Roberto Carlos olurum" diyen Telles'i Sivasspor ve Akhisarspor'u çalıştırdığı dönemden yakından tanıyan Brezilyalı futbol adamı, "Telles çok yetenekli bir oyuncu. Kendisini beğeniyorum çünkü oyunu iyi okuyan zeki bir isim, girişimde bulunmaktan ve sorumluluk almaktan kaçınmıyor. Çok koşuyor ve çok çalışıyor" dedi.
 
Telles'in kendisinin veliahtı olarak takdim edildiği de hatırlatılan Roberto Carlos, "Benim veliahtım olarak Alex Sandro'yu tercih ederim. Bana benzediği bir gerçek. Böyle devam ederse benim yerimi doldurnacak isim olabilir" yanıtını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...