Rize’nin penaltı feryatları

Düzenleyen:
Rize’nin penaltı feryatları

SPOR Haberleri

Atınç: Göğüs ve kol karışımı. Pek penaltı değil... Kweuke: Bence yüzde yüz penaltıydı...

88. dakikada Vodafone Arena’daki Beşiktaş taraftarlarının yürekleri ağızlarına geldi. Kweuke on sekize daldı. Topa vurmakta gecikince araya Atınç Nukan girdi. Genç futbolcu yere düştüğünde top göğsüyle karışık koluna çarptı. Ligde can pazarı yaşayan ve şiddetle puana ihtiyacı olan Çaykur Rize oyuncuları penaltı itirazında bulundu ancak hakem Yaşar Kemal Uğurlu ‘devam’ dedi. Maç sonrası olayın en yakın iki kahramanı konuştu: 

Elimi çekmiştim
Atınç Nukan, “Öncelikle kazandığımız için çok mutluyuz. Umarım daha iyi olacaktır” derken penaltı pozisyonu için, “Göğsümün sağ tarafıyla topa dokundum. Elimi de çektim. Bana kalırsa pek de penaltı değil. Göğsüm ve kol” dedi.

Futbol böyle
Çaykur Rizespor’un golcü futbolcusu Leonard Kweuke ise, “İyi bir maç çıkardık. Önümüzde 11 maç var. Ligde kalacağımıza inanıyorum. Bunu zaten gösterdik” derken, “Bence yüzde yüz penaltıydı. Ama futbol böyle. Her şey olabilir” sözlerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...