Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'la sözleşme süresi ne kadar? Tecrübeli teknik adam için yarın imza töreni düzenlenecek

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'la sözleşme süresi ne kadar? Tecrübeli teknik adam için yarın imza töreni düzenlenecek

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş teknik direktörlük görevini 18 yıl sonra geri dönen Rıza Çalımbay, yarın ekibiyle birlikte Ümraniye'de top başı yapacak. İlk rakip RAMS Başakşehir. Siyah-Beyazlılar'ın yeni hocası merak edilen sözleşme süresi hakkında açıklamada bulundu.

Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Beşiktaş teknik direktörlüğe Rıza Çalımbay'ı getirme kararı aldı. Son olarak 2004-2005 sezonunda Beşiktaş'ı çalıştıran Çalımbay, Başakşehir ile oynanacak maçta takımın başında olacak.

BAŞKANLIK YARIŞINDA ÜÇ ADAY

Peki Rıza Çalımbay'ın görev süresi ne kadar olacak? Olağanüstü Genel Kurul'a kadar takımın başında bulanacak tecrübeli antrenör başkan adaylarından Hasan Arat, Serdal Adalı ve Emre Kocadağ'dan hangisi seçilirse masaya yeniden oturacak gibi görünüyor.

Taraftar bu sorunun cevabını merak ederken Çalımbay'dan açıklama geldi. TRT Spor'a konuşan Çalımbay şunları söyledi:

"ZAMAN DİYE BİR ŞEY KONUŞMADIK"

"Mutluyuz tabii ki, şimdi elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. İşimiz kolay değil, zorluk yaşayabiliriz ama ben inanıyorum. Başta taraftara güveniyorum, onlara çok güveniyorum. Onların da desteği, futbol arkadaşların da desteğiyle çok güzel yere geleceğiz. Zaman diye bir şey konuşmadık. Ne kadar çalışabilirsek çalışacağız. Elimizden gelen her şeyi göstereceğiz

Buraya gelirken, en çok taraftarlara ve futbolculara güveniyorum. Taraftar, 12. adam derler ama benim için birinci adamdır. Onların desteğiyle çok güzel şeyler yapacağız"

İMZA TÖRENİ YARIN

Futbol kariyerinde Beşiktaş'tan başka takımda oynamayan ve Kara Kartal'ın tarihinde en çok şampiyonluk kazanan ve Süper Lig'de en çok maça çıkan gibi başarıları olan Rıza Çalımbay için yarın Ümraniye'de imza töreni düzenlenecek.

İmza törenine mevcut başkan Ahmet Nur Çebi katılacak. Çebi, geçtiğimiz gün başkanlık yarışında yer almayacağını açıklamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...