Rıza Çalımbay'dan Sivasspor - Galatasaray maçı değerlendirmesi "Tek düşüncemiz puan veya puanlar almak"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rıza Çalımbay'dan Sivasspor - Galatasaray maçı değerlendirmesi "Tek düşüncemiz puan veya puanlar almak"

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak kritik Sivasspor - Galatasaray maçı öncesi değerlendirmede bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Kesinlikle puan veya puanlara ihtiyacımız olduğu için kendi sahamızda mutlaka iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor" dedi. Yükselişteki Yiğidolar'ın Galatasaray'a çelme takıp takamayacağı merak konusu...

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray'dan puan alacaklarını söyledi. Süper Lig'de 15 maçta 14 puan toplayan ve 16. sırada yer alan Yiğido, zorlu randevuyu düşme hattından çıkma maçı olarak görüyor. 

Hafta sonu Kasımpaşa'yla oynadıkları maçı deplasmanda 1-2 kazanan Sivasspor, Galatasaray maçına moralli çıkacak. Çalımbay maçla ilgili şunlar söyledi:

AVRUPA'DA İSTİKRAR VE BAŞARI

"Avrupa'da çok iyi gittik. Grubumuzdan lider olarak da çıktık. Takımım 3 seneden beri Avrupa'ya gidiyor bir Anadolu takımı olarak. Şu an baktığınızda, hiçbir Anadolu takımı 3 sene üst üste Avrupa'ya giden yok ve Türkiye Kupası'nı da aldık. Ama ligde iyi bir konuma gelmemiz gerekiyor."

TARAFTARA YİNE ÇAĞRI YAPTI

"Puan veya puanlara çok ihtiyacımız var. Galatasaray çok iyi takım, çok iyi kadroları var. Çok dikkatli olacağız. Ama bizim kesinlikle puan veya puanlara ihtiyacımız olduğu için kendi sahamızda mutlaka iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Ama bizim en büyük sıkıntımız son zamanlarda taraftar. Çok az taraftar karşısında oynuyoruz. İnşallah iyi taraftarla beraber güzel, centilmence oynayıp kendi sahamızda iyi bir puanla da ayrılmak nasip olur. Tek düşüncemiz puan veya puanlar almak." değerlendirmesinde bulundu.

https://twitter.com/Sivasspor/status/1607384807927058434

FAİR PLAY ÖDÜLÜ RIZA ÇALIMBAY'A

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulunun belirlediği Fair Play/Adil Oyun Ekim Ayı Ödülü, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a verdildi.

TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çalımbay, aldığı ödülle ilgili "çok anlamlı bir ödül" dedi.

Çalımbay, çok güzel bir futbol hayatı olduğunu, kariyerini 20 yılda Beşiktaş'la başlayıp Beşiktaş'la bitirdiğini dile getirdi.

Antrenörlüğe başladığında aynı hırs aynı disiplinle yoluna devam ettiğini aktaran Çalımbay, "Bunları yaparken mücadelemiz oluyor, kötü günlerimiz, iyi günlerimiz oluyor. Hepsinde de hiç hata yapmadan durmaya çalıştık. Hem rakibimiz olsun hem futbolcular olsun hem arkadaşlarımız olsun herkese ölçülü davrandım ve yaklaştım. Bana da bu ayın ödülünü verdiler. Benim için çok anlamlı bir ödül. Teşekkür ederim." diye konuştu.

Rıza Çalımbay'dan Sivasspor - Galatasaray maçı değerlendirmesi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...