Rıza Çalımbay sitem etti: Bize haksızlık yapıldı, İsrail'e 2 yedekle gittik

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Rıza Çalımbay sitem etti: Bize haksızlık yapıldı, İsrail'e 2 yedekle gittik

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Teknik direktör Rıza Çalımbay, Sivasspor'u çalıştırdığı dönemde Avrupa maçlarını hatırlatarak kendilerine haksızlık yapıldığını açıkladı.

Geçen sezonu Sivasspor'da tamamladıktan sonra görevini Servet Çetin'e bırakan Rıza Çalımbay, Asist Analiz'e konuştu.

Sitemkar açıklamalar yapan Çalımbay, "Bize haksızlık yapıldı. Ben Sivasspor'dayken 3 sene üst üste Avrupa'ya gittiğimizde bazı maçlarımızda 2 oyuncuyla bazı maçlarda 3 yedek oyuncuyla gidebildik. Onun nedeni de biz hem lig maçı oynuyoruz. Lig maçından sonra da 2 gün sonra Avrupa'ya gidiyorsun maç oynamaya. Oradan geliyorsun 2-3 gün sonra burada maç oynuyorsun. Öyle gittiğin zaman sakatlıklar ve oyuncuların yorgunlukları oldu." ifadelerini kullandı.

Rıza Çalımbay sitem etti: Bize haksızlık yapıldı, İsrail'e 2 yedekle gittik

RIZA ÇALIMBAY: ÇOK SIKINTILAR YAŞADIK

Her zaman söyledim bizim maçlarımızı teyit etsinler. Türkiye'ye puan getirelim gibi şeyler yaptık. Maalesef olmadı. Bir türlü olmadı. Bazı maçlarda kalecimize bile forma yaptırdık. Ne olur ne olmaz diye. Mesela İsrail'e 2 tane yedekle gittik. Ondan sonra Romanya'ya gittik, Cluj takımıyla oynayacaktık aynı şekilde oldu. Çok sıkıntılar yaşadık. Şunu demek istiyorum o zaman bizim maçlarımızı oynattılar ama şimdi sizin saydığınız takımların maçlarını teyit ettiler. Yani bu bizim takımlarımız için bir avantaj. Ben iyi gideceklerini düşünüyorum.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...