Rıza Çalımbay, sezon sonu Sümer'e rapor verip gideceğini söyledi

Düzenleyen:
Rıza Çalımbay, sezon sonu Sümer'e rapor verip gideceğini söyledi

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay basın toplantısında konuştu. Bu hafta oynayacakları Sivas maçının kolay olmayacağını vurgulayan Çalımbay, Osmanlıspor maçını sakat sakat bitiren Onur’a özel olarak teşekkür etti.

Çalımbay “Onur bir kaptanın nasıl davranması gerektiğini gösterdi” dedi. Rıza Hoca, kalede tercihini Uğurcan Çakır’dan yana kullanacağını da söyledi. Tek problemlerinin sakatlıklar olduğunu ifade eden Çalımbay “Onun dışında hiçbir şeyden korkum yok” diye konuştu. 

Uzun uzun görüştük

Muharrem Usta yönetiminin uzun vadeli sözleşme teklifini kabul etmeyen ve sezon sonuna kadar imza atan Rıza Hoca ayrığılığının da kesin olduğunu ima eden ifadeler kullandı. Yeni başkan Ahmet Ağaoğlu’nun futbolun başına getirdiği Özkan Sümer’le bir görüşme yaptığını belirten bordo-mavililerin teknik direktörü “Özkan Hoca ile uzun bir görüşme yaptık. Giderken de, sezon bitince kulübe mutlaka bir rapor vereceğiz” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...