Rıza Çalımbay, 'Oynayarak kazanamıyorsunuz'

Rıza Çalımbay, 'Oynayarak kazanamıyorsunuz'

SPOR Haberleri

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Medical Park Antalyaspor kaybettikleri karşılaşmanın ardından konuştu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Medical Park Antalyaspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında maçı kaybetmelerine rağmen bu sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını söyledi. Çalımbay, şunları söyledi: "Özellikle ikinci yarı yapılması gerekenleri yaptık. Sadece son vuruşlarda kale önünde başarılı olamadık. Futbolun içinde bunlar var. Oynayarak kazanamıyorsunuz. Beklemediğimiz pozisyonlarda goller yedik. Daha önce net olarak hazır olmadığımızı söyledim. Bu şimdi daha da belli oldu. Bu tip maçlarda böyle sıkıntılar yaşanabilir ama biz iyi olacağız. Zamanımız var bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz."

Çaykur Rizesporlu Viera, iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Şansız bir şekilde kaybettik. Bunu telafi edecek bir takımız" dedi.

Sercan Kaya ise, "Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Maalesef basit hatalar yaptık. Ama ne olursa olsun böyle oynamaya devam edersek kazanacağımızı biliyoruz. Top bugün bizi sevmedi" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...